Ćirićevi Neptuni blizu nove titule
Thursday, 06 September 2012


Sportski direktor Zemuna Aleksandar Ćirić privodi kraju letnju sezonu na Malti, koju je proveo uspešno igrajući za ekipu Neptuns.

Klubu iz mesta San Điljan nedostaje još jedna pobeda da osvoji šampionsku titulu, u finalnoj seriji plej-ofa vodi sa 2:1. U prvom susretu finala "Neptuni" su pobedili Slijemu sa 11:6, a u drugom bila još ubedljiviji - 11:5. U prvoj utakmici Ćirić, jedan od najvažnijih igrača ekipe, je postigao dva, u drugoj jedan gol. Najefikasniji u pobedničkom timu je nekadašnji reprezentativac Mađarske Tamaš Molnar, u oba meča je postigao po 4 gola.

U trećem meču finala Slijema je uspela da se vrati u igru, pobedom od 11:8, u utakmici u kojoj je Aleksandar Ćirić bio trostruki strelac.  

Inače, poslednjih dana po medijima se priča i piše da bi Aleksandar Ćirić i promoter VK Zemun Slavko Gak mogli da postanu članovi novog tima Radničkog iz Kragujevca.Trener Kragujevčana u novoj sezoni biće Dejan Udovičić, a u ekipi bi trebalo da budu i Vanja Udovičić, Filipović Filip, Boris Zloković, Damir Burić, Đorđe Bašić...

 
< Prethodno   Sledeće >

Sponzori

http://www.vkzemun.org.rs/images/Sponzori/knjazmilos.jpg

http://www.vkzemun.org.rs/images/Sponzori/pinkipv5.jpg

 http://www.vkzemun.org.rs/images/Sponzori/killer.jpg

http://www.vkzemun.org.rs/images/Sponzori/digit_logo_home.jpg

The image “http://www.vkzemun.org.rs/images/Sponzori/djurdjevic.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

http://www.vkzemun.org.rs/images/Sponzori/grad.jpg


Uplata članarina

Članarine možete uplatiti na
žiro račun kluba: 355-1004780-63
ili u kancelariji kluba: utorkom,
četvrtkom i petkom od 19:30 do 20:30