VK Zemun u medijima
Sunday, 26 December 2010

                                                               Image 

Protekle sedmice Vaterpolo klub Zemun je u dva navrata bio zavidno zastupljen u medijima.
U "Sportskom žurnalu" 22. decembra opisan je aktuelan trenutak kluba, kroz razgovor sa direktorom Petrom Đukićem. A o svom angažmanu u Zemunu za "Večernje novosti" pričao je sportski direktor kluba Aleksandar Ćirić.
Govoreći o periodu posle 1999. godine kada je privremeno rasformiran prvi tim Đukić je za "Žurnal", u tekstu "Novi dani sa novim bazenom", između ostalog, rekao:

- Plan nam je bio da kroz omladinski pogon stvorimo igrače za stabilan prvi tim, U tome smo i uspeli. Danas 80 odsto igrača iz našeg prvog tima,koji treću godinu za redom igra Prvu B ligu, su ponikli u Zemunu.
U tekstu se dalje navode uspesi mlađih kategorija Zemuna, a bitna tema bilo je i pitanje bazena.
- Prostor nam je veliki problem. "Pinki" nam znači, ali zbog malog bazena, broj dece koji treniraju kod nas je ograničen. Ne možemo da stvorimo širu bazu-rekao je Đukić.

U Zemunu očekuju još uspeha, posle renoviranja zatvorenog bazena 11. april, na koji bi Zemun trebalo da se preseli.
- Nema razloga da sumnjamo u najave Skupštine grada Beograda da će do septembra sledeće godine "11. april" proraditi. To bi za nas bili novi dani. Cilj nam je da sa prvim timom, baziranom na igračima iz naše škole, uskoro zaigramo u Prvoj "A" ligi, a potom u dogledno vreme i na evropskoj sceni. Svi preduslovi, što se nas tiče, su ispuneni, preostaje nam još da dobijemo mesto na zatvorenom olimpijskom bazenu. Iza Zemuna su dve decenije u kojima smo puno uradili. Smatram da naše vreme tek dolazi, a to nije samo subjektivno mišljenje.Pokušavamo da u klubu zadržimo optimistički duh, porodičnu atmosferu i da nastavimo čvrstim koracima napred- zaključio je Đukić.
U tekstu u "Žurnalu" naglašeno je da je odnedavno sportski direktor kluba Aleksandar Ćirić, naš proslavljeni reprezentativac.

"Novosti" u intervjuu sa Aleksandrom Ćirićem, "Osudjen na vaterpolo"pišu da je naš vaterpolo as mesto sportskog direktora Zemuna  prihvatio letos, jer nije mogao da odbije Petra Đukića.
- Jedino me je on zvao. Bio je moj mentor u Crvenoj zvezdi i imamo sjajnu saradnju. Pera je bio korektan, korektan, ima viziju razvoja kluba. Baza je velika, a biće još veća ukoliko se preselimo na "11. april". Sada smo u "Pinkiju" gde deca u"kadi" vežbaju...- Verujem da mogu da pomognem Zemunu", istakao je Ćirić u "Večernjim novostima".

Opširnije u kategoriji "PRESS"

 
< Prethodno

Sponzori

  

http://www.vkzemun.org.rs/images/Sponzori/pinkipv5.jpg

 http://www.vkzemun.org.rs/images/Sponzori/killer.jpg

http://www.vkzemun.org.rs/images/Sponzori/digit_logo_home.jpg

The image “http://www.vkzemun.org.rs/images/Sponzori/djurdjevic.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

http://www.vkzemun.org.rs/images/Sponzori/grad.jpg

  

 

Uplata članarina

Članarine možete uplatiti na
žiro račun kluba
325-9500600029594-23 (VK Zemun)
325 - 9500600030872 -69 (VK Novi Beograd) 
ili u kancelariji kluba: utorkom,četvrtkom i petkom od 19:30 do 20:30