Skandal
      
The image “http://www.vkzemun.org.rs/images/Vesti/pera.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
                                           
 
                Posle vesti u "Sportskom Žurnalu" i "Sportu" da je V.K. "Partizan" puštanjem menice u iznosu od dva miliona dinara za naplatu termina i obeštećenja za dva svoja igrača blokirali račun V.K. "Crvena Zvezda" i kako gospoda novinari kažu "zakatančili" svekoliku sudbinu crveno belima, jasno se vidi kakvi su odnosi u našem klubskom vaterpolu. A posle iznenadne i kao groma iz vedra neba ostavke Nenada Manojlovića na sve funkcije u VSS ostaje nam da se nadamo da je stanje u reprezentaciji zdravije i bolje.
                Javna je tajna i nepobitna istina da jedan klub u Srbiji a to je Partizan ima sve, a ostali klubovi nemaju ništa osim velikih računa i obaveza prema sportskim centrima gde treniraju i roditelja koji čine sve da sufinansiranjem takmičenja otrgnu decu od ulice. Pored S.C. "Banjica" (bazen) koji im je država Srbija dala na korišćeje i u zadnjih nekoliko godina, budžetskim sredstvima dva puta renovirala a na kojem oni kao klub prihoduju u svim segmentima poslovanja, pod njihovom kontrolom su oba saveza sve državne selekcije i reprezentativni stručni kadar. Ne kriju sve što vredi od igračkog kadra bez obzira na uzrast gravitira ili ekspresno prelazi u Partizan, tako da klubovi koji pokušaju da im budu pandam nikada to neće biti. Najveći paradoks i vrhunac licemerja jeste blokada računa Crvene Zvezde čiji prvi tim vodi niko drugi do njhov čovek Dejan Jovović. Pa ako je bilo prostora za dogovor zar ga sa njim nisu mogli postići? Ova janičarska politika kluba koji ima, pretenduje na Evropski vrh, a čini sve da nema takmaca u nacionalnoj ligi dovešće do toga da ćemo svi veoma brzo doživeti sudbinu Crvene Zvezde i da će na našoj vaterpolo sceni za kratko vreme sve biti crno belo. 
                Kao bivši igrač V.K. "Crvena Zvezda" i danas kao kolega iz V.K. "Zemun" želim da pozovem sve iskrene prijatelje Crvene Zvezde i ljude iz kluba koji žele dobro Crvenoj Zvezdi da se okupe i učine sve da klub opstane i preživi ove najteže trenutke u istoriji. Predložio bih isto što sam na nekoliko zadnjih Skupština V.K. "Crvena Zvezde" kao član skupštine predlagao, a to je da se napravi realna i zdrava platforma razvoja kluba u narednih pet godina bez megalomanskih ciljeva sa akcentom na stvaranje sopstvenog igačkog i stručnog potencijala i osloncem na realne finansiske resurse. U to ime vrata našeg kluba su širom otvorena i svi naši materijani i stručni potencijali na raspolaganju. 
 
U Zemunu 13.04.2008. g.                                                                                                   Petar Ðukić
 
< Prethodno   Sledeće >

Sponzori

  

http://www.vkzemun.org.rs/images/Sponzori/pinkipv5.jpg

 http://www.vkzemun.org.rs/images/Sponzori/killer.jpg

http://www.vkzemun.org.rs/images/Sponzori/digit_logo_home.jpg

The image “http://www.vkzemun.org.rs/images/Sponzori/djurdjevic.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

http://www.vkzemun.org.rs/images/Sponzori/grad.jpg