Predlog Prve A lige 2014/15
Friday, 19 September 2014

 Image

Sistem takmičenja Prve A lige će predstojeće sezone neminovno pretrpeti promene. Iskristalisao se jedan predlog novog sistema, po kome bi u A ligi igrao i Zemun.

Posle mnogo neizvesnosti, nedavno je odlučeno da Crvena zvezda, Radnički, Partizan i Vojvodina, ipak, igraju Regionalnu ligu sa hrvatskim, crnogorskim i slovenačkim klubovima. S obzirom da Regionalna liga traje od početka oktobra do početka aprila jasno je da ova četiri kluba neće moći da igraju nacionalno prvenstvo kao do sada.
Zajednica ligaša je izašla sa predlogom da i naredne, kao i prošle i pretprošle sezone u Prvoj A ligi igra osam klubova  dok bi se kvartet iz Regionalne lige uključio u plej ofu.

Po ovom predlogu  u prvom delu prvenstva u ligi bi igrali: Banjica. ŽAK, Nais (klubovi plasirani od petog do sedmog mesta u Prvoj A ligi 2013/14), pobednik Prve B lige Singidunum (u plej-autu bio bolji od Dunava), TENT, Stari grad, Zemun (klubovi plasirani od drugog do četvrtog mesta u B ligi prošle sezone) i Dunav, koji je u A ligi zauzeo osmo mesto, a potom u plej-autu izgubio od Singidunuma.

Uz Partizan, Radnički, Crvenu zvezdu i Vojvodinu u plej-ofu bi igrali klubovi plasirani od prvog do četvrtog mesta u ligaškom delu prvenstva.

 
< Prethodno   Sledeće >

Sponzori

  

http://www.vkzemun.org.rs/images/Sponzori/pinkipv5.jpg

 http://www.vkzemun.org.rs/images/Sponzori/killer.jpg

http://www.vkzemun.org.rs/images/Sponzori/digit_logo_home.jpg

The image “http://www.vkzemun.org.rs/images/Sponzori/djurdjevic.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

http://www.vkzemun.org.rs/images/Sponzori/grad.jpg

  

 

Uplata članarina

Članarine možete uplatiti na
žiro račun kluba
325-9500600029594-23 (VK Zemun)
325 - 9500600030872 -69 (VK Novi Beograd) 
ili u kancelariji kluba: utorkom,četvrtkom i petkom od 19:30 do 20:30